Fuck doktorer, sjukdomar och pretentiösa typer!

Det är alltid någon som tjatar på en och inser ni hur drygt det är?
”Du har sovit två timmar på tre dygn, om du inte sover och äter ordentligt så kommer din sjukdom bara bli värre och bla bla bla…”
Jag är väl medveten om att sömn och mat är viktigt för att jag ska bli frisk från den här fucked up sjukdomen, men ibland kan jag bara inte sova! Jag vet inte om det är insomnia eller whatever men kan jag inte sova så kan jag inte sova! 
Och vadå jag inte äter som jag ska? – Tycker dem jag ska äta om jag bara får upp det igen? Det tycker jag verkar lite onödigt, så nej tack! Jag äter om jag får ner något, annars så kan ni glömma det!

Gud, man får ju för fan inte ens sitta ifred på sitt rum ett tag utan att någon jävel kommer in och har panik för att jag inte sovit på några dagar och kanske missat lite på ätningen.
”Det är viktigt med sömn och mat, annars kommer du aldrig bli frisk och bla bla bla… vi ringer Staffan imorgon så får han gå igenom allt med dig igen, då du inte tycks inse allvaret med din sjukdom och bla bla bla…”
För i helvete, jag föddes med den här fördömda sjukdomen, jag tror jag vet om allvaret mer än er och även om jag skötte min sömn och mat så skulle jag ändå aldrig bli av med den, sorry but that’s the truth!

Jag tar igen de timmars sömn jag missat på tre dagar i helgen, då ligger jag i sängen hela dagen jag lovar, och jag ska FÖRSÖKA äta bättre så låt mig bara va… jag kan ta hand om mig själv, det är inte som om ni funnits där för mig innan så varför börja nu…?
Menar inte att låta som värsta otacksamma skitungen men ni behöver inte gäcka omkring mig, jag kommer inte dö bara för att jag svimmar här och var, bara jag inte ränner omkring allt för mycket så kommer jag inte dö i alla fall bara i värsta fall hamna på sjukhus ett tag… 

Så… Ja! 
Nu känner jag mig lite bättre efter att ha fått ur mig lite av frustrationen, sorry for taking your time ~  ^^”
Tjaaa,  ha en trevlig kväll ~ ! ^^
Hyunhyun ~ \(^o^)/

4 thoughts on “Fuck doktorer, sjukdomar och pretentiösa typer!

Leave a comment